Fıstıklı Tavuk
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Öncelikle tavuk butlarını tuzlayıp biberleyin. Soğan tozu ve sarmısak tozunu çok az suyla karıştırıp, tavuğun üzerine sürün. Üzerini alüminyum folyo ile kapatıp, fırına verin. Ayrı bir yerde, 1 tatlı kaşığı salça, soya sosu, sarmısak tozu, karabiber ve kaju fıstığı karıştırın. 1 saat fırında kalan tavuğun üzerine sosu sürün. Birkaç dakika daha fırında tutup, sıcak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL