3 adet orta boy patates,
2 yemek kaşığı parmesan peyniri
2 yemek kaşığı cheddar peyniri
2 yemek kaşığı oda ısısında tereyağı
2 yemek kaşığı krema
Yeteri kadar tuz
Patatesleri iyice fırçalayıp kurulayın. Her birini ayrı olarak önce pişirme kağıdı sonra alüminyum folyo ile kaplayın. Fırın tepsisine yerleştirip önceden ısıtılmış 220 derece fırında 1 saat pişirin. Fırından alıp ılınınca pişirme kağıdı ve alüminyum folyoyu çıkarın. Patateslerin üzerlerinden kapak kesin. Kaşık yardımıyla içlerini çıkarıp bir kaba alın. Patates içlerine rendelenmiş parmesan peyniri, cheddar peyniri, tereyağı, krema ve tuzu ilave edin. Pürüzsüz bir kıvam alana kadar ezin. Daha sonra sıkma torbasına alıp patateslerin içlerine sıkın. Önceden ısıtılmış 220 derece fırında üzerleri kızarana kadar pişirin. Dilediğiniz şekilde süsleyip sıcak olarak servis yapın.