Folyoda Türlü
Malzemeler
Yapılışı
-
1
SOĞANI temizleyip piyazlık doğrayın. Kabak ve patlıcanı kuşbaşı, patates ve domatesi elma dilimi doğrayın. Havucu temizleyip jülyen doğrayın. Tüm sebzeleri geniş bir kaba alın. Üzerine zeytinyağı, karabiber, kekik, pulbiber ve tuz ekleyip harmanlayın. Alüminyum folyodan malzemenizi içine alabilecek büyüklükte bir parça kesip düz bir zemine alın. Tam ortasına sebzeleri yayarak yerleştirin. Kenarlarını katlayarak üzerine kapatın. Katladığınız kısımları aşağıda kalacak şekilde bir fırın tepsisine yerleştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 40 dakika pişirip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL