Enginarlı, Bezelyeli Köfte
Sofrasını yepyeni tatlarla tanışmak isteyenler için Yudum Egemden Yumuşak Lezzet Natürel Sızma Zeytinyağı ile hazırlanmış bol sebzeli bir köfte hazırladık. Şimdiden afiyet olsun.
Malzemeler
Yapılışı
- 
                    1
                    
Enginar ve bezelyeyi tencereye alın. Üzerine iki parmak geçecek kadar su ilave edin. 1 yemek kaşığı Yudum Egemden Yumuşak Lezzet Natürel Sızma Zeytinyağı ve limon suyu ekleyin.
 - 
                    2
                    
Hafif diri kalacak şekilde haşlayın. Suyunu süzüp kenara alın. Enginar blender'de çekin. Üzerine kalan malzemeyi katıp karıştırın. Kızartmak için kalan Yudum Egemden Yumuşak Lezzet Natürel Sızma Zeytinyağı'nı tavada ısıtın.
 - 
                    3
                    
Harçtan kaşık yardımı ile alıp tavaya yerleştirin ve şekillerini düzeltin. Önlü arkalı kızartıp servis tabağına alın.
 - 
                    4
                    
Servis için köftenin yanına çırpılmış süzme yoğurdu yerleştirin. Üzerine Yudum Egemden Yumuşak Lezzet Natürel Sızma Zeytinyağı'nı gezdirin. Kekikle süsleyip servis yapın.
 
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
 - Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
 - İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar