Yeşil Soslu Karnabahar Salatası

Karnabaharın hafif tadı, taze yeşilliklerin aromatik sosuyla buluşuyor. Hem sağlıklı hem de hafif… Renkli ve enerjik sofralar için harika bir tercih!
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Karnabaharı küçük çiçeklere ayırıp, haşlayalım. Haşlanmış karnabaharları servis tabağına aktaralım. Haşlanmış havuçları dilimleyelim ve karnabaharların üzerine serpiştirelim. Kabukları soyulmadan doğranmış salatalığı blendıra koyalım.
-
2
Üzerine yarım çay bardağı zeytinyağını gezdirelim. Ardından limon suyunu, sarımsakları, tuzu ve karabiberi ilave edelim. Blendırı çalıştırıp, pürüzsüz bir sos haline getirelim. Sosu karnabaharların üzerine gezdirelim. Servis yapalım.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL