
1 adet haşlanmış tavuk göğsü
2 çay bardağı haşlanmış nohut
8 adet hurma
3 adet bebek salatalık
4 adet bebek turp
3 dal taze nane
2 dal taze soğan
Yarım su bardağı kıyılmış ceviz
Yarım çay kaşığı kimyon
SOS İÇİN
Yarım çay bardağı zeytinyağı
1 yemek kaşığı nar ekşisi
Tuz, karabiber
ÜZERİ İÇİN
4 yemek kaşığı keçi peyniri
Tavuğu küçük küp şeklinde doğrayıp geniş bir kaba alın. Üzerine nohut, çekirdekleri çıkarılıp dörde bölünmüş hurma, doğranmış salatalık, turp, nane, taze soğan, ceviz ve kimyon ekleyip harmanlayın. Sos için tüm sos malzemesini karıştırıp salatanın üzerine gezdirin. Keçi peyniri ile süsleyerek servis yapın.