Sofra

3 Porsiyon
Zorluk Derecesi Kolay

MALZEMELER

    3 adet Trabzon hurması
    1 adet muz
    2-3 adet portakal
    1-2 adet kırmızı elma
    1-2 adet armut
    1 adet kivi
    1 adet limonun suyu
    Yarım portakalın suyu
    1 çay bardağı pudra şekeri
    3 çorba kaşığı ahududu likörü
Trabzon hurmalarının içini kaşık yardımıyla (dolmalık kabak ayarında) çıkartın. Çıkan hurma içlerini derin bir kaba doğrayın. Aynı kaba dilimlediğiniz muzları, küçük küçük kestiğiniz portakalları, kabuğuyla beraber kestiğiniz elmaları ve armudu ilave edin. Kiviyi de temizleyip kestikten sonra diğer malzemelere ekleyin ve tüm meyveleri karıştırın. Portakal ve limon suyunu meyvelerin üzerine gezdirin. Pudra şekerini de ilave edip ahududu likörünü karışımın üzerine gezdirin. Yeniden harmanlayın. Buzdolabında 1 saat beklettikten sonra hurmaların içine doldurun ve servis yapın.