Dereotlu Pirinç Salatası

Pirinç ve dereotunun ferah aroması, zeytinyağı ve limonla buluşuyor. Doyurucu, pratik ve sağlıklı bir seçenek. Her lokmasında taze bir lezzet!
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Bir tencerede, lapalaşmadan pirinçleri haşlayın. Havuç ve patatesi de başka bir tencerede haşlayın. Haşlanan havuç ve patatesi küp küp doğrayın. Taze soğanları ve dereotunu ince ince kıyın.
-
2
Pirinç, havuç, patates, bezelye, taze soğan ve dereotunu karıştırın. Tuz, karabiber ve köri serpin. Üzerine zeytinyağını gezdirerek, soğuk olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL