PANDİSPANYA İÇİN
3 adet yumurta
Yarım su bardağı toz şeker
100 gram oda ısısında tereyağı
Birer paket vanilya ve kabartma tozu
Aldığı kadar un
BALLI HARÇ İÇİN
Yarım su bardağı bal
500 gram tuzsuz lor peyniri
1 adet yumurtanın akı
1 paket vanilya
SÜSLEMEK İÇİN
Frenk üzümü
Pandispanya için yumurta ve toz şekeri büyük bir kasenin içinde çırpın. Tereyağını ekleyip karıştırın. Vanilya ve kabartma tozunu ilave edip karıştırmaya devam edin. Akıcı kıvamlı bir hamur elde edene kadar yavaşça un ekleyin. Hamuru pişirme kağıdı ile kaplanmış büyük boy kek kalıbına boşaltıp önceden ısıtılmış 160 derece fırında pembeleşene kadar pişirin. Ballı iç harç için bal, lor peyniri, yumurta akı ve vanilyayı iyice çırpın. Pandispanyayı fırından alıp streç film serili düz bir zemine yerleştirin. Fazla soğumadan üzerine lor peynirli karışımı yayıp streç film yardımıyla rulo şeklinde sarın. Bir gece buzdolabında dinlendirip dilediğiniz şekilde süsleyip servis yapın.