Sofra

MALZEMELER

    4-5 top fettucini makarna

    Zemin için;

    100 g kaşığı Pınar Labne
    1-2 çorba kaşığı krema
    Tuz

    Pesto Sos için;

    3-4 adet ıspanak yaprağı
    Bir tutam maydonoz
    2 avuç kıyılmış badem
    1 diş sarımsak
    1 çorba kaşığı zeytinyağı

Ispanak yapraklarını tuz ile havanda ezin. Maydanoz yapraklarını havana ekleyin ve ezmeye devam edin. Önce bademleri sonra sarımsağı ekleyin ve zeytinyağı ilave edin. Daha sonra tavada pesto sosu hafifçe çevirin. Haşlayıp süzdüğünüz makarnaya sosu döküp iyice harmanlayın.

Bir tencerede Pınar Labne'yi ve kremayı bir tutam tuz ekleyerek yavaş yavaş eritin. Eriyen labneli karışımı bir tabağa dökün. Ortasına rulo halinde makarnayı koyup, servise hazır edebilirsiniz.

Afiyet olsun.