Mantarlı Makarna

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Bir tencereye 5-6 bardak su koyup kaynatın. Tuz ve 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ekleyin. Makarnayı bu suda yumuşayanan kadar haşlayın. Ayrı bir yerde ince doğranmış soğanı ve sivri biberi tereyağında kavurun. Mantarları ayıklayıp doğrayın. Soğanlı malzemeye ilave edip, kavurmaya devam edin. Domatesi ve limon suyunu ekleyip, tencerenin kapağı kapalı olarak suyunu çektirin. Maydanozu incecik kıyıp, tuz ve karabiberle mantarların üzerine ilave edin. Makarnayı süzüp servis tabağına alın. Üzerine mantarlı sosu gezdirerek servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...