6 adet yumurta
1 su bardağı toz şeker
Yarım çay bardağı sıcak su
1 su bardağı mısır nişastası
1 paket kabartma tozu
1 su bardağı un
1 Yumurtaların akını ve sarısını ayırıp iki farklı kaba alın. Kullanacağınız yumurtaların akının ve sarılarının birbirine karışması, hamurun iyi kabarmasını engeller.
2 Şekerin yarısını yumurta aklarına ekleyip köpük halini alana kadar çırpın. Akları çırpacağınız kabin yağlı olmaması gerekir. Bunun için kabı sirke ile silebilirsiniz.
3 Şekerin geri kalanını yumurta sarılarına ekleyip yoğun bir karışım elde edene kadar çırpın. Suyu ekleyin.
4 Nişasta, kabartma tozu ve unu beraber eleyip azar azar üzerine katın. Çırpılmış akları unlu karışıma 3 kerede ve alt üst ederek katın. Bekletmeden yağlanıp pişirme kağıdı serilmiş 22 cm'lik kalıba dökün ve önceden ısıtılmış 180 derece fansız fırında 40 dakika pişirin.