Vejetaryen Kebap
Malzemeler
Yapılışı
-
1
MantarlarI ortadan ikiye kesip 2 çorba kaşığı zeytinyağında 1-2 kez soteleyin. Patlıcanları, arpacık soğanları, domatesleri ve sivri biberleri közleyin. Közlediğiniz sebzelerin kabuklarını soyduktan sonra iri iri doğrayın ve malzemelerin hepsini karıştırın. Mantarları da bu karışıma ilave edin ve servis tabağına alın. Süslemek için kırmızı biberi halka halka doğrayın. Ortasına rendelenmiş kaşar peyniri koyup, etrafına maydanoz serperek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan Kabak ve Patlıcanla Ezber Bozan Tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL