Tarçınlı ve Kuşüzümlü Parça Et

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Eti suyunu salıp, çekene kadar kısık ateşte pişirin. Ayrı bir tencerede kıyılmış soğanı zeytinyağında kavurun. İçine halka doğranmış sivri biber ve kırmızıbiber ilave edin. Kısık ateşte 1-2 dakika çevirdikten sonra et, tarçın, sıcak suda 10 dakika bekletip, süzdüğünüz kuş üzümü ve kabukları soyulup küp doğranmış domatesi katın. 2 dakika daha bu şeklide pişirdikten sonra tencereyi ocaktan alın ve baharatlarını ilave edin. Karıştırdıktan sonra sıcak olarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Bağ Bozumu Sofrası
  • Bağışıklık Dostu Mevsim Menüleri
  • Konuk Şef Can Aras'la Sofraya Özel
ve Daha Fazlası ...