Ekmek Aşı
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Ekmekleri küp doğrayıp önceden ısıtılmış 180 derece fırında kızartın. Soğanı küp doğrayıp, sıvı yağ tereyağı karışımında soteleyin. Kıyma ekleyip sotelemeye devam edin. Salça ilave edip karıştırın. Rendelenmiş domates ekleyip 5 dakika pişirin. Kaynayınca ocaktan alıp kekik, karabiber ve tuz ilave edin ve karıştırın. Ekmekleri servis tabağına yerleştirin. Üzerine kıymalı karışımı gezdirin. Kıyılmış maydanoz ve biberle süsleyip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Bağ Bozumu Sofrası
- Bağışıklık Dostu Mevsim Menüleri
- Konuk Şef Can Aras'la Sofraya Özel
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL