Ekmek Aşı
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Ekmekleri küp doğrayıp önceden ısıtılmış 180 derece fırında kızartın. Soğanı küp doğrayıp, sıvı yağ tereyağı karışımında soteleyin. Kıyma ekleyip sotelemeye devam edin. Salça ilave edip karıştırın. Rendelenmiş domates ekleyip 5 dakika pişirin. Kaynayınca ocaktan alıp kekik, karabiber ve tuz ilave edin ve karıştırın. Ekmekleri servis tabağına yerleştirin. Üzerine kıymalı karışımı gezdirin. Kıyılmış maydanoz ve biberle süsleyip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
- Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
- İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL