Sebzeli Dana Kuşbaşı
Malzemeler
Yapılışı
-
1
PATATES ve havuçtan sebze oyacağı ile yuvarlaklar çıkarıp kenara alın. Tereyağını bir tencereye alıp üzerine
et ve 8'e bölünmüş soğanı ilave edin. Et suyunu salıp yeniden çekinceye kadar karıştırarak kavurun. Üzerine arpacık soğan, patates ve havucu ilave edip 5 dakika birlikte kavurun. Salçayı ekleyip birkaç dakika daha kavurun. Sebzelerin üzerini örtecek kadar sıcak su, tuz ve defne yaprağını tencereye alın. 10 dakika orta ateşte pişirip altını kısın. Et yumuşayana kadar kısık ateşte pişirmeye devam edin.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL