
6 adet kuzu incik
Birer çay kaşığı tuz ve karabiber
2 yemek kaşığı sadeyağ ya da tereyağı
1 adet yemeklik doğranmış soğan
2 adet ince doğranmış havuç
2 yemek kaşığı domates salçası
2 su bardağı kemik suyu
200 ml ev yapımı domates sos
3-4 dal biberiyeTuz ve karabiberle incikleri harmanlayın. Kızgın döküm tencerede 4-5 dakika mühürleyin ve servis tabağına alın. Tereyağını döküm tencereye koyun. Soğan ve havuç katıp 4-5 dakika soteleyin. Salçayı ekleyip iyice karıştırın. Kemik suyu ve domates sosunu ilave edin. Kaynayınca ocağın altını kısın. İncikleri yerleştirin. Biberiyeleri aralara yerleştirin. Üzerini pişirme kağıdı ile kaplayıp önceden ısıtılmış 170 derece fırında 2 saat pişirin. Dilediğiniz şekilde süsleyip, sıcak olarak servis yapın.