Sofra

4 Porsiyon
Zorluk Derecesi Kolay

MALZEMELER

    500 gram hindi kuşbaşı
    2 çorba kaşığı zeytinyağı
    2 adet kırmızı biber
    1 adet kabak
    4 çay kaşığı arabiata sos
    Dağ kekiği
HİNDİ kuşbaşı etini, yapışmaz yüzeyli tavada 2 çorba kaşığı zeytinyağı ile hafifçe kavurun. Ardından kekiği avuç içinde ezerek ekleyin. Birkaç kez bu şekilde çevirdikten sonra, üzerine ince kıyılmış taze kırmızı biberleri ekleyin. Yağda kırmızı rengi çıkana ve hindi parçalarına bu renk geçene kadar kavurun. En son kabakları kalın dilimler halinde tencereye ekleyin. Bir kere karıştırdıktan sonra, 4 çay kaşığı arabiata sos ekleyip ocağın altını kapatın (kesinlikle su eklemeyin).