Hindi Sote
Malzemeler
Yapılışı
-
1
HİNDİ kuşbaşı etini, yapışmaz yüzeyli tavada 2 çorba kaşığı zeytinyağı ile hafifçe kavurun. Ardından kekiği avuç içinde ezerek ekleyin. Birkaç kez bu şekilde çevirdikten sonra, üzerine ince kıyılmış taze kırmızı biberleri ekleyin. Yağda kırmızı rengi çıkana ve hindi parçalarına bu renk geçene kadar kavurun. En son kabakları kalın dilimler halinde tencereye ekleyin. Bir kere karıştırdıktan sonra, 4 çay kaşığı arabiata sos ekleyip ocağın altını kapatın (kesinlikle su eklemeyin).
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan Kabak ve Patlıcanla Ezber Bozan Tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL