Enginar İçinde Peynirli Kuzu Kebabı

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Kuşbaşı doğranmış kuzu etini ve ayıklanmış arpacık soğanları, 3 çorba kaşığı mısırözü yağı ile bir tencerede kavurun. Bir tatlı kaşığı un ile suyu ilave edip, tuz ve pulbiberi de içine katarak 40 dakika pişirin. Piştikten sonra irice doğranmış mantarları ilave edip, kuzu kebabı hazır hale getirin. Bu arada kabuklu enginarları limonlu sıcak su ile haşlayın. Haşlandıktan sonra içlerini kaşık ile alın. Hazırlanan kuzu kebapları enginarların içine koyun. Rendelenmiş dil peynirini üzerine serpiştirip, salamandırada veya fırında eritin ve sıcak olarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...