Çiftlik Kebabı

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Kıymayı, rendelenmiş soğan, ıslatılıp suyu sıkılmış ekmek içi, yumurta sarısı, sıvıyağ (birazını üzerine sürmek için ayırın), tuz ve karabiber ile yoğurun. Alüminyum folyoya yayın. Ortasına haşlanmış yumurtaları
    dizin. Etrafına küp doğranmış havuç, mantar ve bezelyeyle mısırı yayın. Rulo biçiminde sarın. Üzerine sıvıyağ ile karıştırılmış yumurta akı sürün. Susam serpip, 180 derece fırında pişirin.

Sofra’da Bu Ay

  • Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
  • Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
  • Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...