Tempe
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Soya kıyması, un, soya unu, köfte harcı, su ve karabiberi derin bir kabın içine alın. Bütün malzemeyi boza kıvamına gelene kadar çırpın. Yapışmaz yüzeyli tavaya aldığınız sıvı yağa, bu karışımdan iki çorba kaşığı koyarak yayın. Krep gibi incelterek iki tarafını da kısık ateşte pembeleşinceye kadar kızartın. Kalan karışımı da aynı şekilde pişirin. Servis tabağına aldığınız "Tempe"yi sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL