Fındıklı Bıscottı

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    TEREYAĞI ve toz şekeri derin bir kabın içinde çırpıcı ile krema haline gelene kadar iyice çırpın. Daha
    sonra yumurtaları ilave edip, çırpmaya devam edin. Kıyılmış fındık, tuz, kabartma tozu, vanilya ve unu
    ekleyip, tüm malzemeyi iyice yoğurun. Hamuru 4 eşit parçaya ayırın ve her birini avucunuzun arasında
    uzatarak rulo yapın. Fırın tepsisine yerleştirin ve önceden ısıtılmış 190 derece fırında yaklaşık 25-30 dakika
    pişirin. Daha sonra ruloları verev şeklinde 3-4 parçaya kesin ve fırının derecesini 150'ye getirip, 25 dakika daha pişirin.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...