
1 su bardağı iri kırılmış ceviz ve badem karışımı
3 su bardağı siyah üzüm
Yarım çay bardağı sızma zeytinyağı
Taze kekik dalları
2 yemek kaşığı bal
1 adet baget ekmek
200 gram keçi peyniri, tuz, karabiber
Sızma zeytinyağı ile istediğiniz miktarda taze kekik yaprakları, bal, çok az miktarda tuz ve karabiberi bir kabın içinde karıştırın. Tanelenmiş üzümü ilave edip iyice karıştırın ve fırın tepsisine yerleştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında, ızgara veya turbo modunu kullanarak üzümleri 15 dakika pişirin. Fırınınızın bu özellikleri yoksa pişme süresini uzatıp, üzümler çatlayana kadar pişirin. Baget ekmeği dilimleyip hafifçe kızartın. Cevizleri yapışmaz yüzeyli tavada kavurun. Keçi peyniri, 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ve birkaç dal kekiğin yaprakların çatalla ezerek karıştırın. Ekmek dilimlerinin üzerlerine sürün. Soslu kızarmış üzümleri ekmek dilimlerinin üzerine paylaştırın. Üzerlerine cevizbadem karışımından serpip servis yapın.