Kızılcıklı Kurabiye

Kızılcığın nefis aromasıyla çayın yanında yemeye doyamayacağınız, ağızda dağılan bir kurabiye! İşte Kızılcıklı Kurabiye tarifi...

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Tüm malzemeyi geniş bir kaba alın. İyice yoğurup ele yapışmayan ve yumuşak kıvamlı bir hamur elde edin. Rulo yapıp streç filmle kaplayın.

  • 2

    Buzdolabında 1 saat dinlendirin. Sürenin sonunda streç filmi çıkarın. Keskin bir bıçak yardımıyla dilimleyip fırın tepsisine aralıklı olarak dizin.

  • 3

    Önceden ısıtılmış 165 derece fırında hafifçe pembeleşene kadar pişirin. Ilık veya soğuk olarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...