2 su bardağı un
200 gram tereyağı
1 çay bardağı toz şeker
1 adet yumurta
1 yemek kaşığı nişasta
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
İÇ HARCI İÇİN
1 adet elma
1 adet havuç
1 çay kaşığı tarçın
1 tatlı kaşığı toz şeker
ISLATMAK İÇİN
3 su bardağı ılık süt
1 su bardağı Hindistan cevizi
Elma ve havucu rendeleyip bir kaseye alın. Üzerine tarçın ve toz şekeri ilave ederek karıştırın. Tereyağı, yumurta, nişasta, vanilya ve kabartma tozunu büyük bir kasenin içine alın. Üzerine yavaşça 2 su bardağı unu ekleyerek yoğurun. Hamur iyice yumuşayıp kıvam aldığında ceviz büyüklüğünde bezeler yaparak avucunuzun içinde açın. Orta kısmına elmalı harçtan ekleyip yuvarlayın. Tüm hamurları fırın tepsisine dizin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında pembeleşinceye kadar pişirin. Fırından çıkan kurabiyeleri ılık süte batırıp Hindistan cevizine bulayarak servis yapın.