Zeytinyağlı Kereviz

Zeytinyağlı Kereviz

Zeytinyağının nefis aromasıyla buluşan kereviz, sofralarınıza hafiflik ve lezzet katıyor!

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Kerevizlerin kabuğunu soyup ikiye bölün, geniş bir tencereye alın. Üzerlerine ince uzun doğranmış soğan yerleştirip, zeytinyağı gezdirin.
  • 2
    Limon suyu, kesme şeker ve tuz ekleyin. Su ilave edip, kısık ateşte kerevizler yumuşayana dek pişirin. Soğuk servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...