Zeytinyağlı Kabak

Taze kabakların zeytinyağı ve baharatlarla buluştuğu bu tarif, yaz sofralarınıza sağlık ve lezzet katıyor.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Kabakları yıkayıp soyun. 1 parmak eninde ve 3 parmak uzunluğunda olacak şekilde doğrayın. Daha sonra yayvan bir tencereye dizin. Üzerine küp doğradığınız domatesleri ve ince kıydığınız sarımsakları ekleyin.
-
2
Jülyen doğradığınız kırmızı biber ve piyazlık doğradığınız soğanları da ilave edin. Zeytinyağı, kesme şeker, tuz ve suyu da ekleyin. Önce 10 dakika harlı ateşte pişirin. Daha sonra kısık ateşte suyunu tamamen çekene kadar pişirin. Dereotu serpip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL