Zeytinyağlı Bezelye
Pratik ve hızlı hazırlanmasıyla sofralarınız renk ve lezzet katacak zeytinyağlı bezelye tarifi
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Soğanı yemeklik, havuç ve patatesi küp doğrayın. Zeytinyağını tencereye alıp, soğanları pembeleştirin. Küp doğradığınız havuçları ilave edip kavurmaya devam edin. Ayıkladığınız bezelyeyi, patatesi, toz şekeri, tuzu ve suyu ekleyin. Kaynamaya başladığında kısık ateşe alıp suyunu çekene dek pişirin. Kıyılmış dereotuyla karıştırıp, soğuk servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
- Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
- İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL