Zeytinyağlı Bezelye

Pratik ve hızlı hazırlanmasıyla sofralarınız renk ve lezzet katacak zeytinyağlı bezelye tarifi
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Soğanı yemeklik, havuç ve patatesi küp doğrayın. Zeytinyağını tencereye alıp, soğanları pembeleştirin. Küp doğradığınız havuçları ilave edip kavurmaya devam edin. Ayıkladığınız bezelyeyi, patatesi, toz şekeri, tuzu ve suyu ekleyin. Kaynamaya başladığında kısık ateşe alıp suyunu çekene dek pişirin. Kıyılmış dereotuyla karıştırıp, soğuk servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL