Tako

Tako, sofralarınıza lezzet katacak bir Meksika mutfağı tarifi.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Kabak, havuç ve kırmızı biberi jülyen doğrayıp, sarımsağı kıyın. Sebzeleri pul biberle karıştırıp zeytinyağında soteleyin. Ayrı bir yerde noodle'ı haşlayıp sebzelerle karıştırın.
  • 2
    Paketten çıkan 12 adet takoyu önceden ısıtılmış 150 derece fırında 4-5 dakika pişirin. Fırından alıp içlerine sebzeli karışımı pay edin. Arzuya göre üzerine baharat karışımı serpip servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...