Ispanaklı Kereviz

Ispanağın yeşili, kerevizin aromasıyla buluştu: Ispanaklı Kereviz, hafif ve sağlıklı sofralar için ideal bir sebze yemeği!

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Kerevizi yuvarlak dilimler olacak şekilde kesip temizleyin. Pişireceğiniz tencereye alın. Üzerine portakal suyu, zeytinyağ, toz şeker tuz ve su ilave edin. Kapağı kapalı olarak ve yumuşayana kadar pişirin.

  • 2

    Ispanaklı kısım kısım için temizlenmiş ıspanakları kaynar suyun içine atıp 2-3 dakika tutun. Ardından soğuk su ile şoklayın ve sıkarak suyunu süzün.

  • 3

    Bir tavada doğranmış soğan ve kapya biberi zeytinyağı ile soteleyin. Üzerine haşlanmış suyu süzülmüş ıspanağı ve baharatları ilave edin. 3-4 dakika hepsini birlikte soteleyin.

  • 4

    Pişen kerevizleri servis tabağına alın. Her birinin üzerine ıspanaklı harçtan paylaştırın. Üzerine kerevizin pişen suyundan gezdirip servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.