Gül Cibes Salatası

Ege mutfağının şifa dolu lezzetlerinden biri: Hafif ekşili tadı ve doğal aromasıyla sofraları renklendiren Gül Cibes Salatası!

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Kaynar suya bir tutam tuz ekleyin.

  • 2

    Cibesleri yapraklarını nazikçe aralayarak bütün olarak yıkayın. Kök kısmından tutup ters şekilde kaynar suya batırarak 30 saniye bekletip soğuk suya alın.

  • 3

    Blanşe edilmiş cibesleri süzüp elinizle gül şeklinde açın. Servis tabağına yerleştirin.

  • 4

    Sos malzemelerini iyice karıştırın. Hazırladığınız bu sosu cibes yapraklarına gezdirin. Susam ve taze arapsaçı serpin. İzmir tulumu ile servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.