Ege Otlu Pestolu Kabak Çiçekleri

Ege’nin taptaze otlarıyla hazırlanan, pestoyla lezzeti katlanan hafif ve zarif bir yaz mezesi: Otlu Pestolu Kabak Çiçekleri!

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Pesto için tüm yeşillikleri iyice yıkayıp ayıklayın. İrice doğrayıp tüm malzemeyi robottan geçirin.
  • 2
    Kabak çiçeklerini nazikçe yıkayıp saplarını ve orta tomurcuklarını temizleyin.
  • 3
    Peynir ve cevizi karıştırıp iç harcı hazırlayın. Çiçeklerin içlerini doldurup hafifçe ağızlarını kapatın. Servis tabağının yarısına çiçekleri yarısına sosu koyun. Arzuya göre üzerlerine İzmir tulumu ufalayıp biraz bal gezdirebilirsiniz.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.