Zeytinyağlı Bezelye

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Bezelyeleri ayıklayın. Havuç ve patatesi soyup küp doğrayın. Zeytinyağını bir tencereye alıp havuçları 2-3 dakika sote edin. Daha sonra patatesleri de ekleyip sotelemeyi sürdürün. 2 dakika sonra, ince doğranmış domatesi ekleyin ve 5 dakika daha soteleyin. Bezelyeleri tencereye ekleyip üzerini örtecek kadar sıcak su koyun. Sırmasak, kesme şeker ve tuzunu ilave ederek 20 dakika pişirin Dereotu ile süsleyerek servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.