Zeytinyağlı Bezelye
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Bezelyeleri ayıklayın. Havuç ve patatesi soyup küp doğrayın. Zeytinyağını bir tencereye alıp havuçları 2-3 dakika sote edin. Daha sonra patatesleri de ekleyip sotelemeyi sürdürün. 2 dakika sonra, ince doğranmış domatesi ekleyin ve 5 dakika daha soteleyin. Bezelyeleri tencereye ekleyip üzerini örtecek kadar sıcak su koyun. Sırmasak, kesme şeker ve tuzunu ilave ederek 20 dakika pişirin Dereotu ile süsleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL