Zeytinyağlı Çiçek Kereviz

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Kerevizlerin sap kısımlarını kesip, yıkayın. Havuçların kabuklarını soyup kenara alın. Bir adet kerevizin kabuğunu soyun. Kenarlarına bıçakla boylamasına 5 adet çentik atın. Kabak oyacağı ile içini çıkarın. İçine bir adet bütün havuç koyun. Baş ve uç kısımlarındaki fazlalıkları kesin. Kararmasını önlemek için limonlu suya atın. Kalan kerevizleri de aynı şekilde hazırlayın. Daha sonra limonlu sudan alıp yarım cm kalınlığında doğrayarak çiçek şekli elde edin. Yayvan bir tencereye yerleştirin. Üzerine zeytinyağı, portakal suyu, toz şeker ve tuz ekleyin. Kısık ateşte kereviz yumuşayana dek pişirin. Ilındıktan sonra servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.