Akşamdan ıslattığınız nohudu ertesi gün bir tencereye alın ve üzerine çıkacak kadar su koyup, haşlayın.Süzüp, blendere alın ve içine nohut suyundan yarım su bardağı katın. Tahin, sarımsak, limon suyu, zeytinyağı, kimyon ve tuz ekleyin. Tüm malzemeyi blenderden geçirip servis tabağına alın. Üzeri için tereyağını eritip, pastırma ile pul biber ekleyin. Birkaç kez çevirdikten sonra kimyonla birlikte üzerini süsleyin. Ilık ya da soğuk olarak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.