Buğdaylı, Pazılı Çorba

Buğdaylı, Pazılı Çorba

Besleyici ve doyurucu özelliğiyle vazgeçilmezleriniz arasına girecek. Buğdaylı, Pazılı çorba tarifi.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Buğdayı tencereye alıp üzerini dört parmak geçecek kadar su ekleyin. Kısık ısıda yumuşayana kadar haşlayın ve ılınmaya bırakın.

  • 2

    Pazı yapraklarını ince doğrayın. Yoğurt ve tuz ile birlikte soğuyan buğdaya ekleyip karıştırın. Üzerine pul biber serpin ve ılık olarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Evde Sıcacık Yılbaşı
  • Hindistan Cevizli Kış Tatlıları
  • Ete ve Balığa Narenciye Dokunuşu
ve Daha Fazlası ...