Herse

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Tavuk etini tencereye alıp üzerini aşacak kadar su ilave edin.Soyulmuş soğan, sarımsak, tuz ve karabiber ilave edip etler yumuşayana kadar haşlayın.Tavuk eti yumuşayınca suyunu süzün.Etleri havanda dövün.Tencereye tereyağını alıp eritin.Unu ilave edip kokusu çıkıp biraz renk alana kadar kavurun.Tavuk etlerini katıp karıştırın.Ayırdığınız tavuk suyundan katıp boza kıvamından biraz daha yoğun bir kıvam alana kadar pişirin.Herseyi servis tabağına alın.Tereyağını sos tenceresinde eritip pul biber ekleyin.Biber rengini verinde ocaktan alıp hersenin üzerine gezdirin.Ilık servis yapın.
    Afiyet olsun..

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.