Kabağı temizledikten sonra küp şeklinde doğrayın ve bir kenara alın. Kıyılmış soğan ve biberi zeytinyağında kavurun. Kabağı ilave edin ve kısık ateşte 2 dakika daha kavurmaya devam edin.
Kabukları soyulmuş ve rendelenmiş domates, tuz, karabiber ile pul biber ekledikten sonra, domates suyunu salana kadar pişirin. Yumurtaları kırın ve tavanın ağzı kapalı olarak 1-2 dakika pişirip, sıcak olarak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.