Yumurtaları derin bir kabın içine kırın. Suyu ekleyip birlikte çırpın. Tuz ve unu ekleyip iyice yoğurun. Hamuru 1 saat dinlendirdikten sonra, 12 parçaya ayırın. Yufkaları tepsi büyüklüğünde açın. Büyük bir tencerede suyu kaynatın. Kaynayan suda yufkaları tek tek haşlayın.
Daha sonra, kaynar su içinden soğuk su dolu bir kaba alın. Yufkaların sularının süzülmesi için önce bir süzgece, daha sonra bir havlu üzerine alın. Tereyağını eritip tepsiyi yağlayın. Yufkaların 6 adedini, aralarını yağlayarak üst üste tepsiye dizin.
İç harcı için peyniri çatalla ezin. ince kıyılmış maydanozu ve yumurtayı ekleyip karıştırın. Harcı hamurların üzerine yayın. Kalan 6 adet yufkayı aralarını yağlayarak harcın üzerine döşeyin. Böreği kare kare kesip üzerine kalan tereyağını gezdirin. Önceden ısıtılmış 220 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.