Unu eleyip ortasını havuz şeklinde açın. İçine yumurta, sıvıyağ, tuz, ılık süt ve mayayı ekleyin. Yoğurup yumuşak bir hamur elde edin ve hamuru dinlenmeye bırakın.
Sosisleri yarım parmak kalınlığında doğrayın. Ketçabı bir kaseye alın. Dinlenen hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar kopartıp avucunuzun içinde yuvarlayın.
Yağlanmış fırın tepsisine aralıklarla dizin. Hamurların üzerine fırçayla yumurta sarısı sürün. Sosisleri ketçaba bulayın. Hamurların ortasına bastırarak birer dilim sosis yerleştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 25-30 dakika pişirin.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.