Peynirli ve Kuşkonmazlı Ravioli

Taze hamurun içinde peynir ve kuşkonmazın buluştuğu bu ravioli, hafif sosuyla İtalyan mutfağının en zarif tatlarından biri.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Kuşkonmazların sert kısımlarını kesin. Kalan kısmı 4-5 cm'lik parçalar halinde doğrayın. 1-2 dakika haşlayın. Ardından soğuk suya batırıp çıkarın.

  • 2

    Ravioli'yi bol tuzlu kaynar suda 4-5 dakika haşlayarak süzün. Geniş bir tavada tereyağını ve zeytinyağını ısıtın. Kıyılmış sarımsağı ekleyip hafifçe kavurun.

  • 3

    Kuşkonmazı ilave edin. 2-3 dakika soteleyin. Üzerine lime suyunu, tuzu ve karabiberi ekleyin. Haşlanmış ravioli'yi tavaya alın. Kısık ateşte 1-2 dakika sosla harmanlayın.

  • 4

    Ravioli'yi tabaklara alın. Üzerine lime dilimleri yerleştirin. Rendelenmiş parmesan peyniri serperek servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.