Peynirli Soğanlı Tart

Pratik hazırlanışı ve lezzetli tarifiyle peynirli soğanlı tart

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Oda sıcaklığında yumuşattığınız 5 adet milföy hamurunu üst üste koyup, kullanacağınız fırın kabının büyüklüğünde merdane ile açın. Hamuru, kabın kenarlarını da kaplayacak şekilde elinizle yayın.
  • 2
    Diğer yandan, soğanı rendeleyin. Muskatı soğana ilave edin. Üzerine yumurta, ufalanmış beyaz peynir, 2 yemek kaşığı yoğurt ve 2 yemek kaşığı unu ekleyin. Malzemeler özleşene kadar karıştırın.
  • 3
    Son olarak sütü ilave edip karıştırın ve hamurun üzerine yayın. Küp doğranmış kırmızı biber serpin. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin. Dilimleyerek sıcak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.