Pazılı Pastırmalı Börek

Farklı tatlar arayanlara pazılı pastırmalı börek nasıl yapılır? Doyurucu ve lezzetli Pazılı Pastırmalı Börek tarifi
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Soğanı yemeklik doğrayın. 2 yemek kaşığı ayçiçek yağda pembeleştirin. Küçük doğranmış mantar ve ince doğranmış pazı ile pastırmayı ekleyip, kavurmaya devam edin. Tuzunu katıp, ocaktan alın.
-
2
Yufkaları yağlayıp, üst üste koyun. İri üçgenler oluşturacak biçimde (8 parça) kesin. Her bir üçgenin üzerine, hazırladığınız içten koyun. Sigara böreği sarar gibi sarın. Hazırladığınız börekleri kızgın ayçiçek yağda kızartıp, ortalarından verev kesin. Sıcak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL