1 adet yufkayı bütün olarak kenarları taşacak şekilde yerleştirin. Üzerine ikinci yufkanın yarısını elle parçalayarak yayın. Üzerine çırpılmış süt, yumurta ve eritilmiş margarin karışımını sürün. Kaşıkla yedirin. İkinci yufkanın kalan yarısını tepsiye serin. Üzerine labne peynirli malzemeyi yayın.
Üçüncü yufkayı da parçalayarak üzerine serin. Sütlü karışımdan gezdirin. Tepsi kenarından sarkan yufkayı bohça gibi üzerine kapatın. Kalan sütlü karışımı yayarak en üste haşhaş tohumu serpin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında üzeri kızarıncaya dek pişirin. Dilimleyip, Ilık olarak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.