MALZEMELER
12 adet milföy hamuru
2 adet yumurtanın akı
1 tatlı kaşığı kekik,
1 tatlı kaşığı pul biber,
1 tatlı kaşığı toz kırmızıbiber,
1 tatlı kaşığı çörek otu,
1 tatlı kaşığı anason
2 tatlı kaşığı susam
2 tatlı kaşığı mavi haşhaş tohumu
Yeteri kadar un
Baharatlı bir kaba alıp harmanlayın. Milföy hamurlarını yumuşayana kadar oda sıcaklığında bekletin. Daha sonra unlu zeminde, merdane yardımıyla iki katı büyüklüğe ulaşacak şekilde açın. Hamur kesme ruleti ile üçgen ve dikdörtgen parçalar şeklinde kesin.
Yağlı kağıt serilmiş bir fırın tepsisine yerleştirin. Kabarmasını önlemek için üzerine çatalla delikler açın. Yumurta akı sürün. Üzerlerine baharat karışımı serpin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzerileri kızarana dek pişirin.