Sebze Püreli Fırında Şnitzel
Malzemeler
Yapılışı
-
1
İnceltilmiş tavuk göğüslerini bir gece önceden süt, tuz ve karabiber karışımında bekletin. Ertesi gün galeta ununa bulayıp yağlanmış fırın tepsisine dizin. 200 derece fırında pişirin. Diğer yanda patates, havuç ve kabağı kuşbaşı doğrayın. Çiçeklerine ayrılmış karnabaharı da ekleyip bir tencereye alın. Tuz ekleyip haşlayın. Haşlanmış sebzelere tereyağı, süt ve safranı ekleyip mikserden geçirin. Pişen tavukları sebze püresi ile birlikte servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL