1 TAVUK butlarını bir fırın kabına yerleştirin. Üzerine bütün olarak sarmısakları ekleyin. Kabın üzerini alüminyum folyo ile kaplayın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 2 saat pişirin. Tavuk etini derisinden ve kemiğinden ayırın. Eti kenara alıp, sıcak tutun.
2 Tavuk kemikleri, derisi ve fırın kabının dibinde biriken suyu bir tencereye alın. Üzerine 1 su bardağı su ekleyip kaynatın ve süzün. Tereyağını küçük birtavaya alıp üzerine un ekleyin. Rengi dönene dek kavurun. Üzerine süzdüğünüz tavuk suyu, tuz ve karabiber ekleyin. Kısık ateşte sos kıvam alana dek pişirin.
3 Kiraz domatesleri sıvıyağda bir-iki dakika çevirin. Sıcak olarak sakladığınız tavuk etini servis tabağına alın. Üzerine sos gezdirin. Domates ve kekikle süsleyerek servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.