Mısır Cipsli Tavuk

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Tavuk göğsünü küçük doğrayın. Cam bir fırın tepsisinin içine tavukları yayın. Üzerine kimyon ve pulbiber serpin. Biberiyeyi yapraklarına ayırıp tepsiye ekleyin. Üzerine biraz soya sos gezdirin. Ayrı bir yerde mısır cipsini robottan geçirin ya da havanda dövün. Tavukların üstüne mısır cipsini koyun. En üste krema ve rendelenmiş kaşar peyniri ekleyip, önceden ısıtılmış 200 derece fırında üzeri kızarana dek pişirin.

Sofra’da Bu Ay

  • Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
  • Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
  • Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...