Marine Kanat
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Derince bir kapaklı kabın içine, soğan, sarmısak ve sıvıyağ hariç tüm malzemeyi koyun. Sarmısakları ezin, soğanı iri olarak 4'e bölün ve kaba ekleyin. Elinizi kullanarak iyice karıştırın. Daha sonra tavuk kanatlarını kaba koyup, bu harca iyice bulanmasını sağlayın. Kabın kapağını kapatıp bekletin. Ne kadar çok bekletirseniz o kadar lezzetli olur. Tavaya sıvıyağı koyun ve kanatları sürekli çevirerek kavurun. Sıcak olarak servis yapın
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL